joggings.be
:: vr 10 april 2020 ::
inloggen | registreren | home | online 3 

jogging nieuws

Ramselse Routeloop 19 juni 2009 (aangepast einde)
Vrijdagavond, 19 juni 2009 trok is samen met vrouwlief richting Ramsel voor de jaarlijkse Routeloop.
Ik had heel erg m’n best gedaan, maar toch had ik haar niet kunnen overtuigen om haar Djembe mee te nemen. Ze volgt nu een jaar Djembeles, en ik zag er een mooie gelegenheid in om ze wat te laten oefenen, maar niets heeft geholpen. Vanaf nu start ik dus met de campagne om haar tegen de Flitsrun van 2010 te overtuigen samen met Polle Winnepenninckx op de vrachtwagen te kruipen en daar een concert te geven voor jullie, de joggers.
De auto (lichtjes verkeerd gereden) zeer dicht bij de school kwijtgeraakt in een woonwijk, eigenlijk een plekske dat ik voor mij ga houden, volgend jaar opnieuw proberen.
Toen we toekwamen waren de jeugdlopen met liefst 136 deelnemers, en dit zonder de “karamellenloop van de allerkleinsten gerekend, reeds achter de rug.
Ieder jaar precies meer en meer succes, die Routeloop, dat wordt nog een concurrent voor de 20 km van Brussel als dat zo doorgaat.
De “Lady’s run”, met 231 uitsluitend vrouwelijke deelneemsters was volop aan de gang voor de twee rondjes van 2,5 km. Deze wedstrijd werd gewonnen door Tatjana Verbeeck voor Linda Van Lommel en Dorien VDBroeck.
Alle organisatoren van de Ramselse Routelopers waren uitgedost meteen mooi kanariegeel hemd, en Demarsinman Chris Vermeulen had zich geplaatst onder de rode aankomstboog, kwestie van z’n ploeg, KV Mechelen te huldigen. Dat is uitleg nr 1, maar ik denk dat het een zeer strategische keuze was van Chris: hij stond daar aan de aankomst, zag dus 231 dames een voor een aan zich passeren. Moest er eentje echt niet meer verder kunnen stond ie natuurlijk op de 1ste rij om “hulp te bieden”.
Ja ja, goe gezien Chris……maar de reporter doorziet (bijna) alles. De Jan Maus die zo’n 100m eerder stond om de opsplitsing: nog één ronde of binnenlopen te regelen had natuurlijk veel minder kans.
Nummer afgehaald bij…..moeder Vermaelen want Polle zit ergens in Bulgarije op verlof, en hij heeft z’n rood klakske meegenomen denk ik.
Er was een gezellige drukte daar op de speelplaats van de school, en de problemen van vorig jaar, te weinig toiletten was opgevangen door de plaatsing van 3 tijdelijke sanitaire WC’s aan ’t voetbalveld.
Proficiat organisatie, luisteren naar de noden van de lopers…..wordt niet dikwijls gedaan.
Voor de 5 km gemengd waren er liefst 406 aankomers, (ik weet nooit officieel hoeveel starters er zijn, maar kan me best inbeelden dat er toch enkelen opgeven). Bij de doortocht halfweg nog een zeer grote groep samen, maar bij ’t einde van de 2de ronde afgescheiden overwinning voor Andy Delme, voor Michael Vermeylen en broertjes Daan en Brecht Coremans die 3 en 4 werden.
Net voor de start nog een collega van m’n vrouw gezien, Walter VanDeuren, die me had proberen te overtuigen om z’n wonderdrankje (iets op basis van cafeïne) uit te proberen, maar poepegatje loopt 100% zuiver, puur natuur…..dus moest ik zo wie zo voor de Walter zien te eindigen.
Ik ging er proberen een goeie tijd te lopen, maar zoals in 2006 onder de 40’ lopen, dat zit er niet meer in. Ik word ook een dagske ouder hé.
Dus niet te ver achteraan proberen te starten zodat ik niet teveel tijd kwijtspeel in de 1ste km.
Maar m’n linker schoen zit niet vast genoeg, ik voel m’n voet af en toe glijden, ’t zijn vrij nieuwe loopschoenen en dan is het altijd (bij mij toch) wat zoeken hoe vast je de veters moet maken, je voeten zwellen wat tijdens ’t lopen en te strak ik ook niet goed. Stoppen en binden ? Dan verlies je tamelijk kostbare tijd natuurlijk.
Maar…..doortocht na km 1 (prima km aanduiding trouwens op dit 100% verkeersvrije parkoers) na 3’52”…..dus te snel. Toch proberen om een zo stevig mogelijk tempo aan te houden, en bij doortocht 1 met zeer veel publiek langs de weg hoor ik roepen “komaan Jan”, wie zit achter mijn ????? Jan Vandegaer ? Jan Van Passel ? Jan X ?.....het blijkt Jan Van Passel te zijn, die kan natuurlijk niet moe meer zijn, hij moet nu veel “rusten”, nu hij papa gaat worden. Bij deze proficiat hé Jan.
Na 3 km komt Van Passel me voorbij, achter mij volgt een groepje met oa Paula Coenen, straf, dat ik voor Paula zit…..alleen…hoe lang nog ?
Ik haal in en wordt ingehaald, maar toch kan ik m’n tempo redelijk aanhouden, Van Passel loopt niet echt weg van mij en kleppers als Cyriel de blanke Keniaan Cooremans zit ook niet super ver voor mij.
Bij iedere doortocht is er waterbevoorrading en massa’s aanmoedigingen.
Er zijn zelfs 3 mooie dames die lachend “komaan Poepegatje” roepen, ik ken ze (nog) niet, maar moet eerlijk toegeven dat ik beter m’n contactlenzen zou dragen tijdens ’t lopen, want m’n zicht zit ook al sleet op. Of zou er ergens een geheime fanclub bestaan van Poepegatje ? Misschien een fanclub op Facebook ?????
Lopen “ijdelteut”, lopen moet jij doen en niet dromen.
In de afdaling van ronde 3 achter mij fietsers die roepen “rechts houden, rechts houden” en wat later stormt de winnaar Glen Laurens me voorbij, hij wint in 31’16”, ttz à 19,19 km/u aub. Moet er nog zand zijn ? Ik ben al blij dat hij de enige is die me dubbelt.
Dus loopt Poepegatje verder en kom zowaar op de laatste helling stevig terug op Jan VanPassel, maar ik denk dat ie mij geroken had want in de afdaling versnelde hij nog.
De speaker citeert me bij naam en als “de man met de vlotte pen”, ik gebruik zelden een pen, ik typ m’n verslagen (enkel om korte geheugentipjes te noteren gebruik ik een pen).
Ik kom binnen enkele seconden na Jan, na 41’49” volgens de uitslag, als nr 127 van de 403 aankomers. Ik ben eigenlijk best tevreden, tijd onder 42’, en 3 mooie vrouwelijk fans erbij.
Maar ik moet me gedragen vandaag, want mijn chef is er bij……
Voor de Lady’s run en de 5 km was er Aquarius bij de aankomst, ik heb het moeten stellen met bekertjes H2O, daar zal de grote opkomst wel voor iets tussen gezeten hebben zeker?
In ruil voor je startnummer kreeg je een mooi herinneringspakket (kunnen ook veel organisaties een puntje aan zuigen): 2,5 l vloeibaar wasproduct, pak deegwaren, appel,koekjes,fles douche gel, stylo en pakje fluostiften.
Merci Routelopers, dus ’t pak naar de auto en met sporttas naar de douches. Deze keer gekozen voorde kleine kleedkamer van de scheidsrechters, en ’t was druk maar doenbaar. Jan VanPassel nog wat “gouden” raad meegegeven voor z’n vaderschap en naar de speelplaats getrokken. Keuze uit veel natjes,en taart, ijsjes, hamburgers……dus keuze genoeg.
De uitslagen van de Lady’s run en de 5 km waren reeds beschikbaar, die van de 10 km volgden zeer snel.
Als de vrouw van een organisator je dan nog een biertje aanbiedt kan je avond natuurlijk niet meer stuk (of was dat om een goe verslag te maken Christine ????)
Nog wat nagenoten in ’t gezelschap van familie Vermaelen, familie Cartoos, …….van een natje.
Opvallend, fotograaf van dienst (niet gelopen dus, zich opgeofferd om foto’s te maken) Johan”smoske”Vermaelen: voor en tijdens de wedstrijd een fototoestel met een kanjer van en lens, na de wedstrijd een klein lenske: gekrompen van de kou die lens ????? Sommige dingen kunnen namelijk nogal krimpen als ’t kouder wordt hé Johan…..
De uitslag leerde dat Glen Laurens dus won voor Dennis Laerte en Patrick Van Daele.
Als je dan ziet dat 17 lopers sneller dan 17 km /u gelopen hebben zegt dat wel iets over de sterkte van het deelnemersveld zeker. Kleppers als Wesley VDGaer wordt 6de, Chriske Wouters 8ste, Marc ‘den bakker” VDWeyer wordt 11de en gehuldigd als 1ste inwoner van Herselt(Ramsel is deelgemeente van Herselt), en Louis Cartoos (koning van ’t asflat) wordt als nr21 nog 3de 45+er.
1ste vrouw: Karen Peeters, nog zo’n klepper die in totaalstand als nr 69 geklasseerd wordt (of heeft ze gelopen om op die plaats te kunnen eindigen, ’t heeft toch iets hé, nr 69……)
Na de huldigingen van de topdrie heren en dames uit elke reeks volgde nog een aanwezigheidstombola met zeeeeeer mooie prijzen, oa horloges, verrekijker, Senseo-apparaat en top of the bill: een bon voor 500 euro stookolie, gewonnen door …Karen Peeters. Dus die “69” heeft al vruchten afgeworpen.
Besluit: een jogging die “af” was, hopelijk groeit het succes de organisatie niet boven het hoofd, maar ik weet dat er een zeer sterk team achter deze organisatie staat, dus die mannen kunnen dat zeker de baas. Met stip genoteerd voor 2010: Ramselse Routeloop, zorg dat je er bij bent.
Foto’s en uitslagen: www.ramselseroutelopers.be
Groeten
Poepegatje

PS: vandaag, zondag 21/6/09 ten velde nog wat info bekomen ivm deze Ramselse Routeloop, en blijkbaar ben ik wat snel geweest met m’n verslaggeving.
Er zouden bij de aankomst van de 5 km loop toch aardig wat problemen zijn opgetreden, ttz de registratie kon niet meer volgen waardoor lange wachtrijen ontstonden om te kunnen finishen.
Ook bij de 10 km wedstrijd zou een en ander fout zijn gelopen bij de registratie van de aankomers.
Moeten de Routelopers de tol betalen voor hun succes ? Moeten zij gaan omschakelen naar een (voor kleine club onbetaalbaar) systeem van registratie met scanners, chips…..
Ik ga op ’t forum een item lanceren om ideeën op te doen hoe zoiets kan verholpen worden, wie weet komt iemand met een subliem voorstel.
Ander nieuws: de organisatie heeft noodgedwongen om 02 u 30 zaterdagmorgen moeten zeggen aan de aanwezigen dat de tap zou gesloten worden. Ik ken geen jogging waar ’t volk zo lang blijft hangen, en als reden om te blijven hangen zie ik maar 2 mogelijkheden: ofwel is ’t er schitterend goed en gezellig, ofwel is men zo moe van ’t lopen dat men niet meer naar huis kan. Maar ik durf te stellen dat het wel ’t eerste zal geweest zijn waarom men blijven hangen is.
bron: poepegatjedatum: 21-6-2009


Het einde van de loopcarriere van Poepegatje
Mol, zilvermeerjogging 5-11-11
4de Dubh linn loop, Testelt, 8/10/2011
10 km de Paris Centre, 2 oktober 2011
Loop je te gek, Diest, 30-09-2011
De Hei Loopt, Pijpelheide, 24-09-2011
Wijnbergloop, Rillaar, 16 september 2011
Kermisloop Tessenderlo Schoot, 10-9-2011
Aarschotse Waterloop, 02-09-2011
Tielt Winge, Hagelandjogging, 14-08-2011
Holsbeek-Plein, 13 augustus 2011
Booischot Statie, 8 augustus 2001
Flémalle, 6 augustus 2001
Bosloop Tessenderlo, 31 juli 2011
Herselt Hertberg, 20 juli 2011
Guadassuar, Spanje, 7 juli 2011
Wanze-Vinalmont, 25 juni 2011
Aardbeijogging Wezemaal 19 juni 2011
Ramselse routeloop, 17 juni 2011
Braives, Les vallons de la Mehaigne, 12/6/11
Aarschotse stratenloop, 13 juni 2011
Herselt Blauberg, 10 juni 2011
Langdonkenloop, Herselt, 3 juni 2011
Vorsdonkloop Gelrode, 28 mei 2011
Herselt Bergom, vrijdag 27 mei 2011
La course aux Châteaux, Verlaine, 21/5/2011
Averegtenjogging, Hallaar, 20 mei 2011
Middelbergjogging Rotselaar 14 mei 2011
Couthuin, 30 april 2011
Dijkloop Betekom, 29 /4/2011
Jogging des Côte des ânes, Oleye, 17-4-2011
Run with wolves, Wolfsdonk 14 april 2011
24* Loonse jogging, Borgloon 10-4-2011
Appelbloesemjogging Gelrode, 8-4-2011
Warnant/Dreye, 19 maart 2011
Studentenmarathon Leuven, 16 maart 2011
Flitsrun Averbode, 13 maart 2011
Lier, natuurloop 19 feb 2011
10 km Léon Schots, 13 feb 2011
Eindejaarscorrida Kampenhout 19-12-2010
Grand Prix Leon Jacob, 18-12-2010 Hannut
Floreal Run Lichtaart, 21 november 2010
Hageland marathon Aarschot 31/10
33Km les 4 cimes de Battice 14/11
11.11.11 loop in Vossem
Dubh-linn jogging Wolfsdonk 9-10-2010
Waterloop Aarschot, 3 september 2010
Heist Loopt, 29 augustus 2010
Centrumloop Mol, 28 aug 2010
Rillaar,stratenloop tdorpsgenot, 22/8/2010
hagelandjogging, Tielt Winge, 14 aug 2010
Holsbeek 7 augustus 2010
Limberg Herselt, 6 aug 2010
Kermisloop Gelrode, 31 juli 2010
Bosloop Tessenderlo 25 juli 2010
Herselt, Hertberg Natuurloop 20/7/2010
Villalonga, Spanje,10 juli 2010
Xeresa, Spanje, 3 juli 2010
Weerde, KWB jogging, 17 juli 2010
Kardinaalsjogging Vorselaar 25/6/2010
Sparrenjogging, Rotselaar Heikant, 19/6/2010
7de Ramselse Routeloop, 18 juni 2010
Aardbeijogging Wezemaal 13 juni 2010
Laakdal Vorst, Rapper dan Rap,11/6/2010
Voortkapel, 5 juni 2010
Langdonkenloop Herselt, 4 juni 2010
Vorsdonkloop Gelrode, 29 mei 2010
Itegem, 22 mei 2010
Bergomloop, Herselt Bergom, 28/05/2010
Aarschotse Stratenloop 24 mei 2010
Middelbergjogging, 15 mei 2010
Tongerlo, 7 mei 2010
Lentejogging, Veltem, 9 mei 2010
SVK Bosloop in Heverlee 1/6/10
Dijkloop Betekom, 30 april 2010
Run with Wolves, Wolfsdonk 16/4/2010
Borgloon 11 april 2010
Gijmel Langdorp 8 april 2010
Appelbloesemjogging, Gelrode, 2 april 2010
22° Foulée du Tertre,Montmartre,Parijs 27 maart 2010
Herenthout, 21 maart 2010
Studentenmarathon Leuven, 17 maart 2010
Chaumont-Gistoux, 13-03-2010
Flitsrun, Averbode, 14 maart 2010
Trainingsloop Demarsinlopers 28-02-2010
Winterjogging Kortenberg, 17 jan 2010
Eindejaarscorrida Leuven 27-12-2009
Kerstjogging Herenthout 26-12-2009
Eindejaarsjogging Kampenhout, 20 12 2009
Santa run Antwerpen, 12-12-2009
Scott Jogging Sterrebeek - 22 nov 09
11 11 11 Jogging Vossem
11 novemberjoggging Heultje
Zilvermeerjogging Mol, 7-11-2009
52ste Cross der Jongeren Westerlo,24-10-09
Olen, 18 oktober 2009
Duveltocht Aarschot 11 oktober 09
11,6km Beauvechain - 26 sept 09
Trail van het Zoniënwoud - 26 sept 09
Boortmeerbeek, 20 sept 2009
Oevel, 13 september 2009
Vorselaar, monumentenloop 12-09-2009
Gastuche 13,4km - 5/9/09
Waterloop Aarschot 4-9-2009
Teuserjogging Bertem, 30-08-2009
Parochiejogging O-L-Vr-Olen, 29-08-2009
Kermisjogging Morkhoven(Herentals)25-08-2009
Hollewegjogging Lichtaart, 21-08-2009
Haacht, 16/08/09
Hagelandjogging Tielt-Winge, 17-08-2009
Holsbeek jogging 8 augustus '09
Limberg Herselt 07-08-2009
Kermisloop Booischot statie 03-08-2009
Stratenloop Gelrode, 1 augustus 2009
Natuurloop Geel, 29-07-2009
Bosloop Tessenderlo 27-07-2009
Kermisjogging Baal 24 juli 2009
Alzira, Spanje, 11-07-2009
Hertbergloop Herselt 20-07-2009
Xeresa, Spanje, 4 juli 2009
20kmWesterlo, Oosterwijk, 28-06-2009
Kardinaalsjogging Vorselaar 26/06/09
Herentals-Tielen 21-06-2009
Ramselse Routeloop 19 juni 2009 (aangepast einde)
Aardbeijogging Wezemaal 2009, 14 juni
Herselt-Blauberg, 12 juni 2009
Herent, 07 juni 2009
Langdonkloop Herselt Varenwinkel 05-06-2009
Aarschotse stratenloop 1 juni 2009
Bergomloop Herselt 29-05-2009
Abdijentocht 21-05-2009
Avergtenjogging Hallaar, 15-05-2009
Tongerlo, 8/05/2009
Hyancinthenjogging Essenbeek 25 april
Dijkloop Betekom 24/04/2008
Run with Wolves, 17/04/2009 Wolfsdonk
Gijmeljogging 11-04-2009
Appelbloesemjogging Gelrode 03/04/09
studentenmarathon Leuven - 18 maart 09
Hofstade, 14 maart 2009
Bousval 14,35km - 3 ma 09
Les crêtes de Braine 12,8km - 21 feb 09
Lichtaart, Valentijnjogging 15-2-2009
Mazars natuurloop Nieuwvliet-bad 5,3km 15/02/09
Hivernales Bosvoorde 1 februari 09
Nieuwjaarscorrida Lombardsijde 10km 10/01/09
Oreye, 1° Grand Jogging aux Flambeaux 2/1/09
Eindejaarscorrida Leuven, 28/12/2008
Tussen 2 feestenloop Westkapelle 10km 28/12/08
Kampenhout, 21-12-2008
Opnieuw loopspektakel in Burcht
Q-Santa Run, Antwerpen 19-12-2008
Foulées Hivernales Oudergem 7/12/2008
21K Kasterlee - 16 nov 08
Grand raid “Diagonale des Fous” - feb 08
Semi nocture Vallée de la Burdinale Burdinne 15-11-08
11.11.11 jogging Vossem 11november
11-novemberjogging Heultje, 11-11-08
Mazars natuurloop Cadzand 4,3km 16/11/08
Mol (cross cup), 8/11/2008
2me jogging de Awans, 1/11/08
Les foulées joyeuses - 26 oktober
Les crêtes de La Hulpe - 19 oktober
Cross der jongeren, Westerlo 25/10/08
Duveltocht 12 okt
Dubh-linn loop Testelt, 11/10/08
Betekom, Herfstjogging 4-10-08
Netefeesten Nijlen 28/9/08
Halen 2008
Bosloop herenthout 14-09-08
Dwars door de zwingeul 7,6km 14/09/08
Tessenderlo Schoot, 13 09 2008
Waterloop Aarschot 5-9-08
Strandloop Oostende 9km 29/08/08
O L Vr Olen 30-08-2008
Teuserjogging Bertem 31-08-08
Kermisjogging Morkhoven(Herentals)26/8/08
Levenslijnrun Sijsele 9km 22/08/08
Haacht, 17 -08-2008
Tielt-Winge 14-08-2008
Holsbeek-Plein 09-08-08
Limberg Herselt 08-08-08
Booischot statie 4-8-2008
Shoppingloop Oostkamp 10km 01/08/08
Gelrode, 02/08/08
Bosloop Tessenderlo27-07-08
Kermisloop Baal 25-08-2008
Hertbergloop Herselt 20-07-08
Quatretonda (Spanje), 12-07-2008
Strandloop Knokke 10km 18/07/08
Sea life run Blankenberge 8km 05/07/08
Sparrenjogging Rotselaar 21-06-2008
Ramselse Routeloop 20-06-2008
Kruistocht Herselt Blauberg 13
Aardbeijogging Wezemaal 2008
Voortkapel Westerlo 7 juni 08
Keignaertloop Zandvoorde 06/06/08 9km
Landonkenloop Herselt 06062008
20km van Brussel 24 mei 08
Gelrode Vorsdonk 2008
Herselt-Bergom 23 mei 2008
Averegtenjogging Hallaar 16/5/08
Tongerlo, 10/05/08
Stroppenloop Gentbrugge 12km 09/05/08
2 Dorpenloop Waanrode, 9/5/08
Dijkloop Betekom 25/04/2008
Statiejogging Deurle 12km 19/04/08
16km Furaloop Tervuren - 6 april 08
Gijmeljogging 11-4-08
Appelbloesemjogging Gelrode 4 april 08
Paasjogging Erps-Kwerps, 9-4-08
halve studentenmarathon Leuven 19 maart 08
12,4km Waterloo 15 maart 08
13km Chaumont-Gistoux - 9 maart 08
Blaarmeersenloop 10km 09/03/08
Putte Grasheide 2-3-08
Valentijnjogging lichtaart 10-02-2008
Winterjogging Kortenberg 12-01-2008
Corrida Leuven 30 december 07
Sylvesterloop Cadzand 9,3km 31/12/07
Kerstjogging Herenthout 2007
kampenhout, 16 december 2007
11km Foulées Hivernales 9 dec 07
Route 62 te Gistel 12km 17/11/07
33Km - Les 4 cimes de Battice - 11 nov 07
11.11.11 jogging Vossem - 4 nov 2007
16,7km crêtes de la hulpe -21 okt 2007
Oostkerkse polderloop 7,2km 21/10/07
halve marathon Brussel 14 oktober 07
22km Duveltocht Aarschot 7 oktober
Herfstjogging Betekom 06-10-2007
5 mijl van Uitkerke-Blankenberge 30/09/07
11,4km Hanewijkjogging Werchter - 22 september
15km Hollewegenjogging Hoegaarden - 15 september
Eurorun Halen 22-09-2007
9,54 km Laarbeekbos Ganshoren - 15 september
11de Herfstjogging Boortmeerbeek 16-09-2007
Waterloop Aarschot, 7-9-2007
Wedstrijdverslagen Poepegatje
Teuserjogging Bertem 26-08-2007
Dwars door Keiem 10,8km 25/08/07
10,6km druivenjogging Overijse - 18/8/07
Boerkensjogging Olen, 19-08-2007
Hagelandjogging Tielt-Winge 14-08-07
Holsbeek-Plein 11-08-2007
Stratenloop Gelrode, 4 augustus 2007
Jogging Hoetsel 12km 04/08/07
Bosloop Tessenderlo 29-07-07
13km Zavelenborre Overijse - 28 juli 07
Kermisloop Baal 27-07-2007
10km ING run Oostende 22 juli 07
Fuengirola (Spanje) 07-07-07
20,5km Louette-St Pierre - 21 juli 07
10km Tessenderlo Classic - 9 juli 07
16,9 km Guldensporen Brugge - 8 juli 07
Sint Maartenloop Koekelare 9,3km 07/07/07
Hoevejogging Wiekevorst 060707
Kwb jogging Schriek 010707
Natuurloop Geel 27-06-2007
WWF loop Meerdaalwoud 24 juni 07
20 km van Westerlo, 24-06-2007
Vierde Ramselse Routeloop, 22-06-07
Sparrenjogging,16-06-07
10km aarbeijogging in Wezemaal - 9 juni 07
Voortkapel: 09-06-2007
10km 't Hol op Wambeek - 2 juni 07
Halve marathon Nijlen, 3-06-2007
Stratenloop Zwevezele 10km 01/06/07
Herselt varenwinkel 1 juni 2007
Stratenloop Aarschot, Pinkstermaandag
20 km door Brussel
13,6km RJT jogging Tervuren - 20 mei
Abdijentocht 2007, 17 mei
Jogging Tongerlo 12 mei 2007
Averegtenjogging Hallaar 11/5/07
15 km Middelbergjogging Rotselaar - 12 mei
29km Leuven-Louvain La Neuve 9 mei
15K Dwars door Brugge - 6 mei
20km camps de partage Grez Doiceau - 5 mei
Berg-om-loop Herselt 04-05-07 10 km
Halve marathon Tildonk, 01/05/07
10km van Gistel 01/05/07
16km SVK Heverleebosloop - 1 mei 07
Berlaar Heikant 10km 29-04-07
Hyacinthenjogging Hallerbos 29 april 07
dijkloop Betekom 27/04/07
marathon Antwerpen 22 april 2007
Wedstrijdverslag 2° Clubhuisloop Bayer/Lanxess Runners
11,7km Vieusart - 21 april 07
Ivo Van Damme halve marathon, 21/4/07
Run with wolves:20-04-07 Wolfsdonk
Loonse jogging, Borgloon, 15-04-2007
11km Herisemjogging Dworp - 14 april 2007
Gijmeljogging 13-04-2007
Paasjogging Erps-Kwerps, 9-4-07
Grote prijs Marc Van Wiemeersch 10km 09/04/07
Bloesemjogging Gelrode 6/4/07
13km Gelrode - 6 april 2007
Connemara marathon 1 april 2007
Flitsrun Averbode 01-04-07
25km Waver-Brussel - 25 maart 07
42km trail du Ventoux - 18 maart 07
21km Zwinstedenloop Sluis - 18 maart 07
21km Crêtes de Spa - 17 maart 07
Lenteloop Oudenburg 10,5km 10/03/07
Brabant Wallon Chaumont-Gistoux 10-03-07 12,2 km
14,35km Bousval - 4 maart 07
midwinterjogging Kiewit-Hasselt
15,7km Erpent - 17 feb 2007
12,4km Braine L'Alleud - 17 feb 07
Boer van Ballaer veldloop 9,9km 18/02/07
Brabant Wallon Lillois, 17-02-2007
10,5km Nijvel - 10 februari 07
Valentijnjogging Lichtaart, 11/2/07
Corrida van 't sas Slijkens 6km 04/02/07
20km Les Hivernales 2 feb 2007
Agfa-Gevaertveldloop 27/01/07
21km nacht-trail in Soiron 20 jan 2007
Criteriumloop Westdorpe (Nl) 8,8km 20/01/07
Winterjogging Everberg 14/1/07
Borrelloop Antwerpen 04/01/07
12km Corrida van Leuven 31 dec 2006
Sil Westerlo-op 31/12/06
Kerstloop Napoleonhoeve Breskens 27/12/06
Grand Prix Léon Jacob, 23-12-06 Hannut
Kerstcorrida Herenthout, 2de kerstdag 2006
Gerpinnes 10km zat 23 dec 06
Kasterlee duathlon 17 dec 06
10km Gaston Roelants Brussel 17 dec
Eindejaarscorrida Kampenhout
Kerstloop Burcht, 10 december 2006
11km Hivernales Oudergem 10 dec 06
Surpriseloop Halsteren(Nl)10km 03/12/06
Natuurloop Geel 19-11-2006
11 novemberloop Heultje-Westerlo
Les 4 cimes de Herve - 33km - 12 nov 06
Natuurmarathon Kasterlee 12 nov 06
Les Crètes Fallaisiennes 14km 12/11/06
Stratenloop Lubbeek, 5/11/2006
La boucle d'Oreye 10,3km 29/10/06
16,7km Les crêtes de La Hulpe - 22 okt 06
Jogging Saint Denis 12km 21/10/06
Herfstjogging Huldenberg, 15 oktober 2006
24km Duveltocht Lubbeek-Aarschot 8 okt 06
Marathon van Eindhoven
stratenloop steenokkerzeel
Beauvechain 11,7km - 23 sept 06
site terug online
Problemen met de website