joggings.be
:: wo 3 juni 2020 ::
inloggen | registreren | home | online 3 

jogging nieuws

4de Dubh linn loop, Testelt, 8/10/2011
4de Dubh Linn-jogging te Wolfsdonk, zaterdag 8 oktober 2011 op de grens tussen Langdorp en Wolfsdonk, net voor de spoorwegbrug.
Het was een typische herfstdag, de hemelsluizen hadden reeds flink hun best gedaan, maar toen ik naar de jogging toereed klaarde de hemel mooi blauw op boven Wolfsdonk. Ik dacht al, dat heeft de Christophe weer goed geregeld, een bakske Guinnes of een fles Ierse Whisky naar Frank DeBoosere sturen en ’t komt in de “chakoche”.
De straat, met links de Irish Pub waar de inschrijvingen plaatsvonden en rechts de parking en start, was voorzien van de nodige signalisatie om ’t verkeer te vertragen zodat het talrijke publiek zich veilig kon verplaatsen tussen de 2 plaatsen.
De Polle Winnepenninckx was microman van dienst, beter nog effe wachten Polle tot ge volledig hersteld zijt en dan er vol tegen aan. Nogmaals m’n excuses omdat ik aan uw knoppekes geweest ben, ik ga het echt nooit meer doen en kan je reactie begrijpen. Dus bij deze ieder mag het weten: Poepegatje is stout geweest en is aan de Polle z’n knoppekes geweest. (ttz die van z’n muziekinstallatie, en hij heeft gelijk, dat kost veel geld en is niet om mee te spelen). Sorry Polle.
Ondertussen begon de parking op het grasveld aardig vol te lopen, maar er was nog plaats genoeg.
Ze hebben zelfs voor 2 tijdelijke toiletten gezorgd nabij start/aankomst.
Voor deze jogging waren 3 afstanden voorzien, 5km, 10km en 15 km……..maar een omwonende heeft roet in het eten (lopen) gegooid. Organisator Christophe was er het hart van in, hij heeft echt alles geprobeerd om het in orde te brengen en met zijn toestemming plaats ik hier het relaas van z’n probleem:
De dame in kwestie had vorig jaar de politie gebeld tijdens onze derde editie, de wijkagent wees me erop dat ik voor editie van dit jaar moest zorgen dat ik niet zou passeren langs die mensen hun perceel landbouwgrond. Ik zorgde dus dit jaar voor twee nieuwe parcours en vermeed de 2 percelen grond waar langs we vorig jaar liepen... Aanpalende gronden tegen de Demer zijn eigenaar van de lopende meters Demerboord... Ik fier op mijn nieuw parcours want ik vond het zelf boeiender omdat we de Demerkant een paar keer meer konden verlaten en zo via zomerverblijfjes over kleinere goede paadjes konden lopen, vooral de 10km werd hierdoor echt een boeiende omloop, de 15,4 km was dan dubbele lus maar ik wou de afstand erbij omdat ik toch nog een 70 à 80 lopers plezier met een langere afstand!
Tot 11u was ik er van overtuigd dat het allemaal vlot ging verlopen tot ik de iets minder vriendelijke vrouw van vorig jaar ontmoete, ik wist aan de persoonsbeschrijving van de wijkagent direct wie de dame was die op me afstormde! Blijkbaar heeft ze nog een perceel grond tegen de Demer, hier had ik me nochtans goed over geïnformeerd bij de vele landbouwers en goede buren rondom mijn pub. Ik ben met de vrouw ter plaatse geweest en ze was voor geen reden vatbaar, ik bood eerst €100 en een uurtje later €150 om haar grond voor één dag te huren en zo toch over de Demerboord te mogen lopen... ik bleef steeds kalm en heb de vrouw zeer vriendelijk behandeld, wat ze nog kwader maakte, ik kreeg telefoon van de politie van Aarschot en kreeg geen akkoord met de vrouw, godzijdank dat ik nog een alternatief kon bedenken en de lopers niet moest teleurstellen, ik kreeg zelfs betere reacties op de kleinere lussen, maar moest zelf seingeven om de snelle lopers te herkennen en de juiste weg op te sturen, maar alles verliep vlekkeloos! Ik heb weer een jaartje de tijd om een nieuw parcours uit te stippelen...heb al enkele ideetjes en ga samen met enkele andere lopers wel een waardig alternatief vinden, de 5KM gaat normaal ongewijzigd blijven voor de andere parcours ga ik met de politie rond de tafel zitten...
Spijtig dat er misnoegde mensen rondlopen die een sportgebeuren als onze jogging niet kunnen hebben, niemand heeft hier last van en we ruimen alles perfect op nadien, ik hoop dat ik de vrouw nog dikwijls mag tegenkomen want ik weet dat ze in twee barst als ik vriendelijk goeiedag zal zeggen!
tot binnenkort!!
Christophe
Zo, bij deze heeft iedereen de inspanningen die geleverd zijn door de organisator kunnen lezen.
Terug naar ’t lopen nu: de 5km loop met (heb ik toch gehoord 180 starters (?) ging van start om 14u15, en een dik kwartiertje later waren de eersten al terug, gewonnen door Hans VDBempt voor Joris VDVelde en Michiel Nijs. 1ste dame: Greta Noels.
Rond 14u30 ben ik dan met Willy Vermaelen vertrokken om dikke 10’ los te lopen, de eerste hectometers over asfalt, dan de onverharde paden op, rijkelijk voorzien van plassen. Aan de aanduiding 1km (klopte perfect) zijn we teruggekeerd, en ik denk dat Deboosere een ander merk van bier en whisky wil, want het begon te regenen.
Om 15 u dan verzamelen geblazen voor de 8,7 km en 12,4km wedstrijd, nu met start op dezelfde plek als de aankomst (vorige jaren vertrokken we iets verder op). Toeter en wijle weg, niet te hevig, toch wat slalommen, voorbij vele bekenden en nog meer onbekenden….om op ’t einde rechtsaf te gaan. De Willy versnelde en we kwamen km 1 door na 4’40”. Hij wou naar Walter Nijs toelopen, en ik ben dan maar gevolgd, uit beleefdheid. Wat later verlaten we het pad en lopen links via een grasveld naar de Demerdijk, hier staat een waterbevoorrading. De dijk opklefferen en linksaf, richting Testelt langsheen de meanderende Demer. We zijn het bordje km 2 voorbij en zijn 9’ ver. Het pad is goed beloopbaar, wat vettig maar nog doenbaar. Als we na iets meer dan 3 km de Demerdijk verlaten en scherp linksaf gaan is het opletten voor grote plassen, we lopen nu over een veldweg, terug richting Aarschot. Wat later draait het pad naar links en lopen we een bos is, hier golft het op en neer. Wat later zitten we terug op een veldweg die ons via punt km 4 terug brengt aan de splitsing en waar we aan de 2de ronde beginnen. Christophe van de Pub staat ons aan te moedigen, W & W, m’n gezelschap Willy en Walter versnellen en ik moet harken om ze bij te blijven. Als we het grasveld opdraaien moet ik ze laten gaan, ik neem dan ook de tijd om te drinken, zie Walter omkijken en ze zijn weg, 50m voor me. Ik bedenk dat ik gezien m’n kwetsuur beter rustig kan uitlopen en zoek m’n tempo. Ik kom wat later bij en voorbij Joeri Saenen, hij loopt de 15km (12,4km) want hij heeft een blauw startnummer. De 5km was zwart, de 10 (8,7km) rood en de lange afstand blauw.
Ik ga voorbij Joeri, kan nog enkele lopers inhalen en zie zowaar W&W terug groter worden, ik nader die mannen. Het begint nu stevig te regenen, en dat water geeft me vleugels (of is dat Red Bull dat uit de hemel valt ?). Als we ’t bos uitlopen, bijna aan de afslag waar wij naar rechts mogen (nog een dikke 500m) ben ik bij het duo en ga mee met Willy. Walter wordt door zoonlief Michiel aangemoedigd “Allé Papa”, en we stormen (????of doen alsof) naar de laatste bocht. De Willy perst er nog een supersprint uit en kan zo Benny Laureyn nog net voorblijven.
Ik blijf net voor Walter, we worden 30ste, 32ste en 33ste na een 39’15” tot 39’22”.
Commentator Polle Winnepenninckx is op de achterbank van z’n radiowagen gekropen gezien de felle regenbui.
Er zijn bekertjes Aquarius en water. Het regent nu stevig, in ruil voor je startnummer krijg je een pakket met daarin blikje Aquarius, sinaasappel, stylo, sleutelhanger en stressbal. Ook kan je kiezen tussen een bonneke voor trappist of een sporttas. Ik ga voor het 2de.
Aan de stand van de Hot-dogs kan je een jeton afhalen waarmee je kan gaan douchen in de wat verder gelegen tennisclub. Vorig jaar was het daar nogal druk, maar ’t water was prima. Gezien m’n modderige toestand zie ik zo’n doucheke wel zitten.
Als ik m’n sporttas neem kom ik tot de vaststelling dat handdoek, washandje en proper ondergoed nog thuis in de badkamer liggen…..slim dus, daaaag doucheke.
Er zit dus niets anders op dan propere t-shirt aan te trekken, zetelbescherming in de auto en me thuis te gaan wassen.
Cijfers: 8,4 km: 1ste Danny Van Bael, 2de Chris Wouters, 3de Kris Meulemans. 1ste dame: Liesbeth Wouters. 106 namen in de uitslag opgenomen.
12,4 km: 78 aankomers, 1ste Chris Gommers voor Michael Vermeylen en Jo Appelen. 1ste dame: Paula Coenen. 7de Louis Cartoos (keizer van ’t asfalt kon hier geen keizerke spelen gezien de ondergrond), 9de knap Rudi Strouven.
Besluit: zeer mooie omloop, 95% onverhard, prima km aanduiding, waterbevoorrading om de 4km, mooie herinnering, uitslagen weldra op site van Roba, ik heb ze ook doorgestuurd naar Assaronse.
Misschien moet Christophe volgend jaar eens proberen bij Sabine Haagdoren met z’n bak Guinnes en fles whisky ?
Bedankt Christophe en z’n team, we kijken uit naar ’t vernieuwde parkoers.
Groeten
Poepegatje.
bron: poepegatjedatum: 09-10-2011


Het einde van de loopcarriere van Poepegatje
Mol, zilvermeerjogging 5-11-11
4de Dubh linn loop, Testelt, 8/10/2011
10 km de Paris Centre, 2 oktober 2011
Loop je te gek, Diest, 30-09-2011
De Hei Loopt, Pijpelheide, 24-09-2011
Wijnbergloop, Rillaar, 16 september 2011
Kermisloop Tessenderlo Schoot, 10-9-2011
Aarschotse Waterloop, 02-09-2011
Tielt Winge, Hagelandjogging, 14-08-2011
Holsbeek-Plein, 13 augustus 2011
Booischot Statie, 8 augustus 2001
Flémalle, 6 augustus 2001
Bosloop Tessenderlo, 31 juli 2011
Herselt Hertberg, 20 juli 2011
Guadassuar, Spanje, 7 juli 2011
Wanze-Vinalmont, 25 juni 2011
Aardbeijogging Wezemaal 19 juni 2011
Ramselse routeloop, 17 juni 2011
Braives, Les vallons de la Mehaigne, 12/6/11
Aarschotse stratenloop, 13 juni 2011
Herselt Blauberg, 10 juni 2011
Langdonkenloop, Herselt, 3 juni 2011
Vorsdonkloop Gelrode, 28 mei 2011
Herselt Bergom, vrijdag 27 mei 2011
La course aux Châteaux, Verlaine, 21/5/2011
Averegtenjogging, Hallaar, 20 mei 2011
Middelbergjogging Rotselaar 14 mei 2011
Couthuin, 30 april 2011
Dijkloop Betekom, 29 /4/2011
Jogging des Côte des ânes, Oleye, 17-4-2011
Run with wolves, Wolfsdonk 14 april 2011
24* Loonse jogging, Borgloon 10-4-2011
Appelbloesemjogging Gelrode, 8-4-2011
Warnant/Dreye, 19 maart 2011
Studentenmarathon Leuven, 16 maart 2011
Flitsrun Averbode, 13 maart 2011
Lier, natuurloop 19 feb 2011
10 km Léon Schots, 13 feb 2011
Eindejaarscorrida Kampenhout 19-12-2010
Grand Prix Leon Jacob, 18-12-2010 Hannut
Floreal Run Lichtaart, 21 november 2010
Hageland marathon Aarschot 31/10
33Km les 4 cimes de Battice 14/11
11.11.11 loop in Vossem
Dubh-linn jogging Wolfsdonk 9-10-2010
Waterloop Aarschot, 3 september 2010
Heist Loopt, 29 augustus 2010
Centrumloop Mol, 28 aug 2010
Rillaar,stratenloop tdorpsgenot, 22/8/2010
hagelandjogging, Tielt Winge, 14 aug 2010
Holsbeek 7 augustus 2010
Limberg Herselt, 6 aug 2010
Kermisloop Gelrode, 31 juli 2010
Bosloop Tessenderlo 25 juli 2010
Herselt, Hertberg Natuurloop 20/7/2010
Villalonga, Spanje,10 juli 2010
Xeresa, Spanje, 3 juli 2010
Weerde, KWB jogging, 17 juli 2010
Kardinaalsjogging Vorselaar 25/6/2010
Sparrenjogging, Rotselaar Heikant, 19/6/2010
7de Ramselse Routeloop, 18 juni 2010
Aardbeijogging Wezemaal 13 juni 2010
Laakdal Vorst, Rapper dan Rap,11/6/2010
Voortkapel, 5 juni 2010
Langdonkenloop Herselt, 4 juni 2010
Vorsdonkloop Gelrode, 29 mei 2010
Itegem, 22 mei 2010
Bergomloop, Herselt Bergom, 28/05/2010
Aarschotse Stratenloop 24 mei 2010
Middelbergjogging, 15 mei 2010
Tongerlo, 7 mei 2010
Lentejogging, Veltem, 9 mei 2010
SVK Bosloop in Heverlee 1/6/10
Dijkloop Betekom, 30 april 2010
Run with Wolves, Wolfsdonk 16/4/2010
Borgloon 11 april 2010
Gijmel Langdorp 8 april 2010
Appelbloesemjogging, Gelrode, 2 april 2010
22° Foulée du Tertre,Montmartre,Parijs 27 maart 2010
Herenthout, 21 maart 2010
Studentenmarathon Leuven, 17 maart 2010
Chaumont-Gistoux, 13-03-2010
Flitsrun, Averbode, 14 maart 2010
Trainingsloop Demarsinlopers 28-02-2010
Winterjogging Kortenberg, 17 jan 2010
Eindejaarscorrida Leuven 27-12-2009
Kerstjogging Herenthout 26-12-2009
Eindejaarsjogging Kampenhout, 20 12 2009
Santa run Antwerpen, 12-12-2009
Scott Jogging Sterrebeek - 22 nov 09
11 11 11 Jogging Vossem
11 novemberjoggging Heultje
Zilvermeerjogging Mol, 7-11-2009
52ste Cross der Jongeren Westerlo,24-10-09
Olen, 18 oktober 2009
Duveltocht Aarschot 11 oktober 09
11,6km Beauvechain - 26 sept 09
Trail van het Zoniënwoud - 26 sept 09
Boortmeerbeek, 20 sept 2009
Oevel, 13 september 2009
Vorselaar, monumentenloop 12-09-2009
Gastuche 13,4km - 5/9/09
Waterloop Aarschot 4-9-2009
Teuserjogging Bertem, 30-08-2009
Parochiejogging O-L-Vr-Olen, 29-08-2009
Kermisjogging Morkhoven(Herentals)25-08-2009
Hollewegjogging Lichtaart, 21-08-2009
Haacht, 16/08/09
Hagelandjogging Tielt-Winge, 17-08-2009
Holsbeek jogging 8 augustus '09
Limberg Herselt 07-08-2009
Kermisloop Booischot statie 03-08-2009
Stratenloop Gelrode, 1 augustus 2009
Natuurloop Geel, 29-07-2009
Bosloop Tessenderlo 27-07-2009
Kermisjogging Baal 24 juli 2009
Alzira, Spanje, 11-07-2009
Hertbergloop Herselt 20-07-2009
Xeresa, Spanje, 4 juli 2009
20kmWesterlo, Oosterwijk, 28-06-2009
Kardinaalsjogging Vorselaar 26/06/09
Herentals-Tielen 21-06-2009
Ramselse Routeloop 19 juni 2009 (aangepast einde)
Aardbeijogging Wezemaal 2009, 14 juni
Herselt-Blauberg, 12 juni 2009
Herent, 07 juni 2009
Langdonkloop Herselt Varenwinkel 05-06-2009
Aarschotse stratenloop 1 juni 2009
Bergomloop Herselt 29-05-2009
Abdijentocht 21-05-2009
Avergtenjogging Hallaar, 15-05-2009
Tongerlo, 8/05/2009
Hyancinthenjogging Essenbeek 25 april
Dijkloop Betekom 24/04/2008
Run with Wolves, 17/04/2009 Wolfsdonk
Gijmeljogging 11-04-2009
Appelbloesemjogging Gelrode 03/04/09
studentenmarathon Leuven - 18 maart 09
Hofstade, 14 maart 2009
Bousval 14,35km - 3 ma 09
Les crêtes de Braine 12,8km - 21 feb 09
Lichtaart, Valentijnjogging 15-2-2009
Mazars natuurloop Nieuwvliet-bad 5,3km 15/02/09
Hivernales Bosvoorde 1 februari 09
Nieuwjaarscorrida Lombardsijde 10km 10/01/09
Oreye, 1° Grand Jogging aux Flambeaux 2/1/09
Eindejaarscorrida Leuven, 28/12/2008
Tussen 2 feestenloop Westkapelle 10km 28/12/08
Kampenhout, 21-12-2008
Opnieuw loopspektakel in Burcht
Q-Santa Run, Antwerpen 19-12-2008
Foulées Hivernales Oudergem 7/12/2008
21K Kasterlee - 16 nov 08
Grand raid “Diagonale des Fous” - feb 08
Semi nocture Vallée de la Burdinale Burdinne 15-11-08
11.11.11 jogging Vossem 11november
11-novemberjogging Heultje, 11-11-08
Mazars natuurloop Cadzand 4,3km 16/11/08
Mol (cross cup), 8/11/2008
2me jogging de Awans, 1/11/08
Les foulées joyeuses - 26 oktober
Les crêtes de La Hulpe - 19 oktober
Cross der jongeren, Westerlo 25/10/08
Duveltocht 12 okt
Dubh-linn loop Testelt, 11/10/08
Betekom, Herfstjogging 4-10-08
Netefeesten Nijlen 28/9/08
Halen 2008
Bosloop herenthout 14-09-08
Dwars door de zwingeul 7,6km 14/09/08
Tessenderlo Schoot, 13 09 2008
Waterloop Aarschot 5-9-08
Strandloop Oostende 9km 29/08/08
O L Vr Olen 30-08-2008
Teuserjogging Bertem 31-08-08
Kermisjogging Morkhoven(Herentals)26/8/08
Levenslijnrun Sijsele 9km 22/08/08
Haacht, 17 -08-2008
Tielt-Winge 14-08-2008
Holsbeek-Plein 09-08-08
Limberg Herselt 08-08-08
Booischot statie 4-8-2008
Shoppingloop Oostkamp 10km 01/08/08
Gelrode, 02/08/08
Bosloop Tessenderlo27-07-08
Kermisloop Baal 25-08-2008
Hertbergloop Herselt 20-07-08
Quatretonda (Spanje), 12-07-2008
Strandloop Knokke 10km 18/07/08
Sea life run Blankenberge 8km 05/07/08
Sparrenjogging Rotselaar 21-06-2008
Ramselse Routeloop 20-06-2008
Kruistocht Herselt Blauberg 13
Aardbeijogging Wezemaal 2008
Voortkapel Westerlo 7 juni 08
Keignaertloop Zandvoorde 06/06/08 9km
Landonkenloop Herselt 06062008
20km van Brussel 24 mei 08
Gelrode Vorsdonk 2008
Herselt-Bergom 23 mei 2008
Averegtenjogging Hallaar 16/5/08
Tongerlo, 10/05/08
Stroppenloop Gentbrugge 12km 09/05/08
2 Dorpenloop Waanrode, 9/5/08
Dijkloop Betekom 25/04/2008
Statiejogging Deurle 12km 19/04/08
16km Furaloop Tervuren - 6 april 08
Gijmeljogging 11-4-08
Appelbloesemjogging Gelrode 4 april 08
Paasjogging Erps-Kwerps, 9-4-08
halve studentenmarathon Leuven 19 maart 08
12,4km Waterloo 15 maart 08
13km Chaumont-Gistoux - 9 maart 08
Blaarmeersenloop 10km 09/03/08
Putte Grasheide 2-3-08
Valentijnjogging lichtaart 10-02-2008
Winterjogging Kortenberg 12-01-2008
Corrida Leuven 30 december 07
Sylvesterloop Cadzand 9,3km 31/12/07
Kerstjogging Herenthout 2007
kampenhout, 16 december 2007
11km Foulées Hivernales 9 dec 07
Route 62 te Gistel 12km 17/11/07
33Km - Les 4 cimes de Battice - 11 nov 07
11.11.11 jogging Vossem - 4 nov 2007
16,7km crêtes de la hulpe -21 okt 2007
Oostkerkse polderloop 7,2km 21/10/07
halve marathon Brussel 14 oktober 07
22km Duveltocht Aarschot 7 oktober
Herfstjogging Betekom 06-10-2007
5 mijl van Uitkerke-Blankenberge 30/09/07
11,4km Hanewijkjogging Werchter - 22 september
15km Hollewegenjogging Hoegaarden - 15 september
Eurorun Halen 22-09-2007
9,54 km Laarbeekbos Ganshoren - 15 september
11de Herfstjogging Boortmeerbeek 16-09-2007
Waterloop Aarschot, 7-9-2007
Wedstrijdverslagen Poepegatje
Teuserjogging Bertem 26-08-2007
Dwars door Keiem 10,8km 25/08/07
10,6km druivenjogging Overijse - 18/8/07
Boerkensjogging Olen, 19-08-2007
Hagelandjogging Tielt-Winge 14-08-07
Holsbeek-Plein 11-08-2007
Stratenloop Gelrode, 4 augustus 2007
Jogging Hoetsel 12km 04/08/07
Bosloop Tessenderlo 29-07-07
13km Zavelenborre Overijse - 28 juli 07
Kermisloop Baal 27-07-2007
10km ING run Oostende 22 juli 07
Fuengirola (Spanje) 07-07-07
20,5km Louette-St Pierre - 21 juli 07
10km Tessenderlo Classic - 9 juli 07
16,9 km Guldensporen Brugge - 8 juli 07
Sint Maartenloop Koekelare 9,3km 07/07/07
Hoevejogging Wiekevorst 060707
Kwb jogging Schriek 010707
Natuurloop Geel 27-06-2007
WWF loop Meerdaalwoud 24 juni 07
20 km van Westerlo, 24-06-2007
Vierde Ramselse Routeloop, 22-06-07
Sparrenjogging,16-06-07
10km aarbeijogging in Wezemaal - 9 juni 07
Voortkapel: 09-06-2007
10km 't Hol op Wambeek - 2 juni 07
Halve marathon Nijlen, 3-06-2007
Stratenloop Zwevezele 10km 01/06/07
Herselt varenwinkel 1 juni 2007
Stratenloop Aarschot, Pinkstermaandag
20 km door Brussel
13,6km RJT jogging Tervuren - 20 mei
Abdijentocht 2007, 17 mei
Jogging Tongerlo 12 mei 2007
Averegtenjogging Hallaar 11/5/07
15 km Middelbergjogging Rotselaar - 12 mei
29km Leuven-Louvain La Neuve 9 mei
15K Dwars door Brugge - 6 mei
20km camps de partage Grez Doiceau - 5 mei
Berg-om-loop Herselt 04-05-07 10 km
Halve marathon Tildonk, 01/05/07
10km van Gistel 01/05/07
16km SVK Heverleebosloop - 1 mei 07
Berlaar Heikant 10km 29-04-07
Hyacinthenjogging Hallerbos 29 april 07
dijkloop Betekom 27/04/07
marathon Antwerpen 22 april 2007
Wedstrijdverslag 2° Clubhuisloop Bayer/Lanxess Runners
11,7km Vieusart - 21 april 07
Ivo Van Damme halve marathon, 21/4/07
Run with wolves:20-04-07 Wolfsdonk
Loonse jogging, Borgloon, 15-04-2007
11km Herisemjogging Dworp - 14 april 2007
Gijmeljogging 13-04-2007
Paasjogging Erps-Kwerps, 9-4-07
Grote prijs Marc Van Wiemeersch 10km 09/04/07
Bloesemjogging Gelrode 6/4/07
13km Gelrode - 6 april 2007
Connemara marathon 1 april 2007
Flitsrun Averbode 01-04-07
25km Waver-Brussel - 25 maart 07
42km trail du Ventoux - 18 maart 07
21km Zwinstedenloop Sluis - 18 maart 07
21km Crêtes de Spa - 17 maart 07
Lenteloop Oudenburg 10,5km 10/03/07
Brabant Wallon Chaumont-Gistoux 10-03-07 12,2 km
14,35km Bousval - 4 maart 07
midwinterjogging Kiewit-Hasselt
15,7km Erpent - 17 feb 2007
12,4km Braine L'Alleud - 17 feb 07
Boer van Ballaer veldloop 9,9km 18/02/07
Brabant Wallon Lillois, 17-02-2007
10,5km Nijvel - 10 februari 07
Valentijnjogging Lichtaart, 11/2/07
Corrida van 't sas Slijkens 6km 04/02/07
20km Les Hivernales 2 feb 2007
Agfa-Gevaertveldloop 27/01/07
21km nacht-trail in Soiron 20 jan 2007
Criteriumloop Westdorpe (Nl) 8,8km 20/01/07
Winterjogging Everberg 14/1/07
Borrelloop Antwerpen 04/01/07
12km Corrida van Leuven 31 dec 2006
Sil Westerlo-op 31/12/06
Kerstloop Napoleonhoeve Breskens 27/12/06
Grand Prix Léon Jacob, 23-12-06 Hannut
Kerstcorrida Herenthout, 2de kerstdag 2006
Gerpinnes 10km zat 23 dec 06
Kasterlee duathlon 17 dec 06
10km Gaston Roelants Brussel 17 dec
Eindejaarscorrida Kampenhout
Kerstloop Burcht, 10 december 2006
11km Hivernales Oudergem 10 dec 06
Surpriseloop Halsteren(Nl)10km 03/12/06
Natuurloop Geel 19-11-2006
11 novemberloop Heultje-Westerlo
Les 4 cimes de Herve - 33km - 12 nov 06
Natuurmarathon Kasterlee 12 nov 06
Les Crètes Fallaisiennes 14km 12/11/06
Stratenloop Lubbeek, 5/11/2006
La boucle d'Oreye 10,3km 29/10/06
16,7km Les crêtes de La Hulpe - 22 okt 06
Jogging Saint Denis 12km 21/10/06
Herfstjogging Huldenberg, 15 oktober 2006
24km Duveltocht Lubbeek-Aarschot 8 okt 06
Marathon van Eindhoven
stratenloop steenokkerzeel
Beauvechain 11,7km - 23 sept 06
site terug online
Problemen met de website